регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 30 октомври 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Дори да не ви се иска, но ще трябва да направите неща, които ви притесняват. Важното е да не се отказвате. Вие сте смели личности, поемете предизвикателството и тръгнете уверено напред. В крайна сметка какво е най-лошото, което може да се случи?
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Опитайте да не мислите толкова много за пари. То е ясно, че са жизненоважни и че ви трябват в по-големи количества, но пък има къде-къде по-вълнуващи неща.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще мълчите много тягостно и това силно ще изнервя околните. Не се опитвайте да наказвате някого с мълчание, освен ако не сте сигурни, че въпросната личност е наясно за какво иде реч.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ще се окажете въвлечени в чужди съдби и само от вас зависи и вие да не станете действащо лице в нечия лична драма. Бъдете по-дистанцирани с подобни личности, ако искате да запазите душевното си здраве.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Жаждата за приключения и разнообразие ще ви подтиква да правите необмислени неща и да започвате необмислени връзки. Хубаво е от време на време да слушате и разума, а не само страстта си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Много бързате, а това ви прави сприхави и избухливи. А всъщност знаете ли за къде и защо бързате? Гледайте да не изгубите целта, докато нервничите и се взирате в подробностите.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Доста работа ви се е струпала в края на този месец. Ще се наложи да се занимавате с детайли, да доизкусурявате нещата. Трябва да сте много прецизни. Важно е. Не пренебрегвайте малките неща.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста сте разсеяни, а това определено не е състояние за активна дейност. Намерете си занимание, предполагащо потъване в размисъл или творчески транс. Хубаво е отвреме-навреме да имате и публични изяви и тогава ще сте доволни.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Доста самоуверени ще се чувствате, което не е лошо само по себе си, но определено ви кара да се надценявате. Бъдете реалисти и критикари, както обикновено, за да си е всичко по местата.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Желанията ви може да се окаже по-силни от възможностите ви. Има над какво да помислите, но междувременно преследвайте целите си.Това,че желанията са по-силни, не значи, че не могат да бъдат изпълнени.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Много зависите от действията на хората около вас, но това може да ви стимулира да бъдете по-добри преговарящи в преследването на собствените си цели.Най-важното е да не се потискате и да не давате на заден ход в комуникациите.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Доста сте суеверни, а това може да ви обърка всички планове. Опитайте да не реагирате емоционално на предизвикателствата, които получавате. Просто ги посрещнете.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5