регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 23 февруари 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори и днес. На това отгоре днес сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес може да чувствате прекалено ясно агресивното поведение на околните. Не се противопоставяйте открито и не разгласявайте намеренията си. Днес трябва да останете в сянка.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ден за почивка, но не и за Вас. Доста дини сте взели под една мишница, а това определено е изтощително. Просто ревизирайте нещата и направете нов план. И го спазвайте.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано - така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще успеете да съчетаете приятното с полезното в роднинска среда. Не си забравяйте доброто настроение, защото сте душата на компанията и ще е жалко днес душата да е в почивка.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Доста динамичен е днешният ден. Единствената опасност е, че може да пропуснете нещо важно измежду безбройните неща, които имате за вършене. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си разсеяност.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Доста динамичен ден ви очаква днес, но пък ще се чувствате полезни и удовлетворени. Не се разпилявайте с хиляди неща, най-напред се заловете с кореспонденцията си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Малко избухливи ще сте, особено ако става въпрос за свободата Ви. А не е ли свободата приемане на цялата палитра от качества и недосттъци на другия? Просто оставете оценките,потърсете любовта в отношенията.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес е ден за вглеждане в околните. Добре е и да свършите някоя работа, все пак. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че само вие сте прави, изслушайте и чуждото мнение.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Чудесен ден за планиране и подготовка на целия следващ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате от ден на ден. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5