регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 16 септември 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Сами си създавате напрежение, вместо просто да се радвате на един прекрасен септемврийски ден. Направете нещо различно, ако толкова Ви липсва адреналин. Винаги има решение и то не е засължително да е свързано с нервно напрежение.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Опитайте се да не мислите на глас. Действайте практично и всичко ще върви по план, макар че все ще се намери някой да ви мърмори и да ви развали настроението. Не приемайте нещата лично, оставете мърморковците, не им обръщайте внимание.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не се притеснявайте да послушате сърцето си и да се повеселите малко. А колко щастливи ще се чувствате с любим човек, това просто не бива да го пропускате заради никаква работа.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Обаянието ви наистина е неоспоримо. Дори ще успеете безпроблемно да решите щекотлив въпрос у дома. Е, ще се намерят някои недоброжелатели, които ще се опитат да ви вгорчат живота. Само не им се давайте, не им позволявайте да ви повлияят психически.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще се чувствате супер. Настроението ви ще е страхотно, ще сте изпълнение с ентусиазъм и едва ли има нещо, което би могло да ви стресне. В настроение е да се борите с живота и всички, които пожелаят.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Готови сте на всичко,за да постигнете своето,следвайки принципа - целта оправдава средствата. Хубаво е да се замислите и над някои морални аспекти,докато потъпквате чуждото мнение.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Еуфорията на първия учебен ден ще настигне и вас,дори да не сте пряко замесени в училище.Най-малкото пътуването ви по улиците ще е затруднено.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Много чувствителни и интуитивни ще сте днес, затова не пренебрегвайте знаците, които получавате. Неподходящ ден да се занимавате с важни дела, защото лесно ще се заблуждавате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Интересен ден ви чака. Вярата и оптимизмът ще са с Вас. Борбите Ви ще се увенчаят с успех, но не прекалявайте,недейте да дразните прекалено много опонентите си.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Идеи ще имате в изобилие само трябва да намерите кой да ги изпълни под ваше ръководство. А вие не стойте със скръстени ръце докато се появят желаещи, а действайте, така може по-лесно да ги привлечете.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Хубаво е да си сложите автоцензура иначе може много да съжалявате след няколко дни. Готови сте да кажете всички неща, които ви тормозят, без изобщо да се замислите. Бъдете по-сдържани.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще имате да се занимавате с разни изостанали задачи, които не е добре да се отлагат дълго. Ще можете да се справите с всякакви неща, които изискват по-съсредоточено внимание и прецизност. Днес сте склонни да направите подобно нещо.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5