регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 15 август 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Средата на август е като 'началото на края' на лятото. Красиво, но с лека доза тъга. Този ден, обаче, ще ви заведе в съвсем други измерения на разбирането и отношенията. И все пак, не бъдете твърде емоционални, извикайте на помощ практичния си нюх.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Добре за вас самите би било да се оттеглите за през почивните дни от светските задължения. Има доста неща, които трябва да обмислите, днешният ден ви предоставя идеални условия за това.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес ще се чувствате, меко казано странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. В същност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Едва ли някой ще остане изненадан от черногледството ви, но за да сме честни трябва да кажем, че днес няма да е без основание. При добра подготовка за кризисни ситуации, каквато вие несъмнено имате, няма никакъв проблем.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Опитайте се днес да избягате далече от шумните тълпи. Близостта до водни басейни ще ви подейства изключително релаксиращо. Нищо чудно днес да получите предложение, на което да не можете да откажете.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Чуден ден, Богородичен. Отдайте почитания на женското начало в себе си, на приемащото, закрилящото, подкрепящото във вас. Ден, който ви дава възможност на практика да случите идеите си или с други думи - потрудете се за себе си.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5