регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date
Хороскоп за 29 март 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Пролетна неделя, време за радост, за усмивки и ... любов. Обърнете се към чувствата си, какво ви подсказват. Време за намиране на вътрешната сила, а тя идва с приемането, с приемането на собствената същност - доброто и лошото, хубавото и грозното, цялото. Просто бъдете.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Използвайте информацията, която получавате по най-добрия възможен начин. А кой е той би трябвало сами да сте разбрали. Просто си дайте сметка колко ценно е онова, което сте научили.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Намерете приложение на гениалните си идеи. Ей така - на майтап - може да намерите някой желаещ да инвестирате в гениалните ви хрумвания. Само внимавайте какво обещавате, бъдете сериозни в това.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Приключете със заниманията за март, че април иде и макар да започва на шега, всичко е твърде сериозно, за да го оставите на произвола на съдбата. Дайте си сметка какво искате и как можете да го постигнете.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще научавате разни неща по странни начини, което ще направи денят ви изключително забавен. Само не ги профанизирайте и не стигайте дотам, че да се включвате в разпространението на разни клюки.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Позволете си да се позабавлявате днес. Съдбата ще ви даде възможност да срещнете нови приятели, да се изненадате приятно и изобщо - куп хубави работи ви чакат.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Може да е неделя, но вашите цели не търпят отлагане. Захванете ли се с нещо, вие му давате статут на мисия и оттук натаък никой не може да ви спре по пътя ви.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Какво е неделята - ден за почивка. Не се опитвайте да правите неащта напук, няма да накривите на никой друг освен на себе си. По-добре се усмихнете и погледнете философски на живота.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Неделя е, забравете притесненията и се усмихнете на пролетта. Има толкова неща, които можете да направите. Започнете ги едно по едно, а не всички наведнъж, както обичате.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ако сте по-обективни ще се убедите, че и околните имат добродетели, дори може да ви помогнат за някои неща. Не бъдете твърдо убедени в собствената си правота, вслушвайте се понякога и в чуждото мнение, ако не друго може да научите нещо полезно.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Накрая на месеца се сещате колко неща имате да довършвате и ще се юрнете да действате. Всичко хубаво, само в бързината да не пропуснете нещо съществено.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Всичко днес ще правите със страст и желание, на моменти дори болезнено желание. Това с овладяването на емоциите е трудна работа, но поне гледайте да ги разпределите по-равномерно през деня, че иначе ще се чувствате доста напрегнати.
Хороскопи от astro5.net
Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5