регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date

»Култура

13:59 понеделник, 8 февруари

„Мисия Лондон” с нова фотосесия

„Мисия Лондон” с нова фотосесия

Тази седмица, специално за плакатите и външната реклама на продукцията, беше осъществена фотосесия. Гримьорът Валентин Вълов отново преобрази Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Любомир Нейков, Орлин Горанов и Коцето Калки, в героите от филма. Сесията продължи повече от 12 часа в студио Base и е дело на фотографите Симеон Леви и Драгомир Спасов.

В групата Мисия Лондон във facebook и уебсайта на филма www.mission-london.com е достъпна повече информация за най-новия филм на режисьора Димитър Митовски.

На 18 декември 2009 година стартира рекламната кампания на „Мисия Лондон” – най – очакваният игрален филм, продукция на „СИА”. Кампанията беше открита с първи трейлър едновременно на всички дигитални киноекрани в София и страната и е видян от рекордните 350 000 души.

Снимките на „Мисия Лондон” приключиха в началото на месец септември и в момента филмът е в постпродукция. Премиерата се очаква през април 2010 година.

„Мисия Лондон” е ексцентрична комедия базирана на едноименната книга на Алек Попов. Основното действие на филма се развива в българското посолство в Лондон. Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са заимствани от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна.

Първата клапа на „Мисия Лондон” беше на 6 юли и снимките продължиха общо девет седмици до 4 септември 2009. Стартът беше в Лондон, а снимачните площадки на продукцията бяха съсредоточени в централната част на града около емблематичния мост Тауър бридж, Парламента и в администрацията на Бъкингамския дворец. На 21 юли снимачната площадка на филма се премести в България, където беше завършен. „Мисия Лондон” е копродукция между Унгария, Македония, Швеция и Англия. Мажоритарен продуцент на филма е „СИА” ЕАД, с продуценти Димитър Митовски и Иван Дойков, с подкрепата на Изпълнителна Агенция „Национален филмов център”. Филмът е подкрепен и от Загорка, България Ер, KFC и Beefeater London gin. Ставайки основен партньор на най-новия български филм, водещият бирен бранд Загорка, стартира своята дългосрочна кампания в подкрепа на киното, с която цели да предлага качествени и неповторими преживявания. / speshno.info

Новината може да бъде споделяна под лиценза
Creative Commons - Attribution (CC-BY), версия 2.5

Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5