регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date

»Икономика

11:41 четвъртък, 4 март

Дневен борсов коментар

Момчил Бъчваров

ИП ”Бул Тренд Брокеридж” ООД

И днес нищо по-различно не се случва на БФБ, като оборотът към момента остава под 200 хиляди лева. Търговията оставя вяла и нисколиквидна, като дори и консолидираните отчети за дейността на компаниите не успяват да инициират по-голяма активност в инвеститорите. BG40 загуби 0,69%, докато останалите индекси на фондовия ни пазар повишават минимално стойностите си.

Продължава възходящото движение в курса на акциите на Стара планина Холдинг. Днес пазарната капитализация на холдинга се повиши с 6,38% до 2,5 лева за ценна книга при изтъргувани по позицията 5900 лота.

Малко над 5% към цената си добавя Холдинг Варна. Последната сделки с акциите на дружеството бе реализирана на цена от 9,2 лева, като до момента на Официален пазар се прехвърлиха 167 лота.

По-активна е търговията с книжата на Българо-Американска кредитна банка, макар и при 1,25% понижение в цената на финансовата институция до 15,8 лева за акция.

Книжата на Св. Св. Константин и Елена Холдинг губят към момента 18,18% от капитализацията си, като последно сделки с книжата на дружеството се сключваха при 9 лева за брой. Изтъргуваха се до момента 70 акции от капитала на дружеството. Информацията е актуална към 11:15 часа

Новината може да бъде споделяна под лиценза
Creative Commons - Attribution (CC-BY), версия 2.5

Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5