регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date

»Събития

21:41 сряда, 10 март

Предстоящи събития в страната на 11 март 2010 г.

* * *

София /КРОСС/ В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

* * *
София /КРОСС/ От 9.30 часа ще се проведе открито заседание на ВСС, на което е поканен за участие и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

* * *
София /КРОСС/ От 9.00 ч. в Интер Експо Център зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще открие Национална конференция BuildinGreen.

* * *
София /КРОСС/ От 10.00ч. започва заседанието на Столичен общински съвет.

* * *
София /КРОСС/ От 11.00 ч. в Министерство на здравеопазването ще се състои пресконференция във връзка с представянето на Изпълнителната агенция "Медицински одит".

* * *
София /КРОСС/ СДС организира кръгла маса, на която ще представи своята Икономическа програма за излизане на България от кризата. Събитието ще се проведе от 11:00 часа в зала "Изток" на Народното събрание.


* * *
София /КРОСС/ От 11 ч. в зала "Надежда" на Столична библиотека ще бъдат наградени победителите в литературен конкурс посветен на Леда Милева.

* * *
София /КРОСС/ Ежегодните "Награди за принос в областта на спорта на Столичната община" ще бъдат връчени в аулата на Национална спортна академия "Васил Левски" от 14.00 часа.

* * *
София /КРОСС/ В 09:00 часа в малка конферентна зала на Университета за национално и световно стопанство Ралица Стоянова, секретар на Столична община и проф. Стати Статев, първи зам.-ректор на УНСС ще открият 3-тата двудневна международна среща по проект "Promise" - Управление на общинската собственост в градовете от Югоизточна Европа".


* * *
София /КРОСС/ От 11.00 часа в БТ Българска бъбречна асоциация /ББА/, Българско дружество по ендокринология, Българско нефрологично дружество, Българска асоциация "Диабет", Българска асоциация за закрила на пациентите и Национална асоциация на трансплантираните ще представят резултатите от националното изследване за заболеваемостта от хронични бъбречни заболявания в България и връзката им с диабета.

* * *
София /КРОСС/ От 12.00 часа в БТА природозащитни организации ще дадат пресконференция на тема: "БАН с фалшива експертиза изоставя Рила на дървосекачи и хотелиери! Нова гражданска петиция до ЕК и ЕП".

* * *
София /КРОСС/ От 13.00 часа в БТА ръководството на партия "Българска социалдемокрация" /БСД/ с председател Александър Томов ще даде пресконференция във връзка с две дела срещу бившия министър на икономиката Петър Димитров.

* * *
София /КРОСС/ СГС ще заседава от 9.30 часа по делото срещу Красимир Горсов.

* * *
София /КРОСС/ СГС ще заседава от 13.30 часа по делото срещу Камен Милтенов.

* * *
София /КРОСС/ От 10.00 часа Дупка.нет организира протест пред Столичен общински съвет срещу лошото състояние на пътищата в София.

* * *
София /КРОСС/ Четвъртата международна конференция за междукултурен диалог на тема: "Междукултурният диалог и ученето през целия живот в Югоизточна Европа: Среща между изследователската дейност и практиката" ще се проведе в НДК (вход - кино Люмиер), зала "Мати"-2 етаж от 13:30 часа. (източник)

Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5