регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date

»Култура

18:07 четвъртък, 15 април

Българската звезда в Италия Мишел Бонев прави режисьорския си дебют с филма „Сбогом, мамо”

Българската звезда в Италия Мишел Бонев прави режисьорския си дебют с филма „Сбогом, мамо”

Мишел Бонев в ролята си на Яна и Татяна Лолова в ролята си на Мария като майка и дъщеря

Днес (15.04.2010) беше представено началото на снимките на най-новия български филм „Сбогом, мамо” (Goodbye mama). В присъствието на Министъра на културата Вежди Рашидов, сценаристът и режисьор на продукцията г-жа Мишел Бонев, представи идеята и мисията на филма. Министър Рашидов приветства целия екип и изказа поздравленията си за смелото начинание.

Мишел Бонев разкри, че заснемането на филма в България за нея е сбъдната мечта. Въпреки, че от дълги години живее на Апенините и е една от най-големите звезди на телевизия RAI, актрисата, режисьор и сценарист сформира голям българо-италиански екип и ще посвети времето и усилията си да завърши снимките до средата на май, за да може есента да гледаме премиерата на „Сбогом, мамо”.

Оператор на филма е Емил Топузов, а продуценти са Romantika Entertainment - Italia в копродукция с Романтика Ентертеймънт – България. В главните роли са Мишел Бонев, Татяна Лолова, Юлиан Вергов, Ани Бакалова, Надя Конакчиева, Марта Янева-Майдачевски, Лича Нунец и Джозепе Корасанити.

Мишел Бонев - българската звезда в Италия прави своя режисьорски дебют, разказвайки една общочовешка история, която показва колко дълбоки и сложни са взаимоотношенията между майките и техните деца.

Филмът „Сбогом, мамо” е един сборен разказ от истински истории, който вплита трагедията на три поколения жени, които откриват къде е дъното на живота. Дали ще намерят пътя обратно и какво ще им коства – това е историята, която важи за всеки един, загубил се в мъглата на собствения си живот. / speshno.info

Новината може да бъде споделяна под лиценза
Creative Commons - Attribution (CC-BY), версия 2.5

Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5