регистрирай услуга безплатно | за реклама | за Спешно.Инфо | партньори
от дата: Pick a date до дата: Pick a date

»ВиК

13:32 четвъртък, 28 януари

300 хил. лева годишно инвестира „Софийска вода” в служителите

„Софийска вода” инвестира около 300 хил. лева годишно в служителите си. Това обяви изпълнителният директор на компанията Иван Иванов по повод спечеления проект по оперативна програма „Човешки ресурси”. За наша радост доказахме, че компанията ни може да привлича евросредства. С този проект на стойност 154 640 лева ще освободим ресурс и ще инвестираме в мрежата, заяви Иван Иванов.

Надяваме се чрез тази програма и повишаването на квалификацията на 30% от нашите служители, догодина да имаме по-голяма удовлетвореност на клиентите. Комуникацията между компанията и клиентите е много важна и в двете посоки, каза още Иван Иванов.

Всяка година „Софийска вода” прави проучване за мнението на потребителите. Данните сочат, че 80% от клиентите са удовлетворени от услугите. Нашата цел е да надвишим този процент. През последните години знаем, че клиентите възприемат служителите на „Софийска вода” като отзивчиви, но се надяваме да ни възприемат и като ефективни, допълни изпълнителният директор.

Най-важното е да се получи обратна връзка с клиентите. Служителите в компанията трябва да бъдат инициативни, като предлагат промени, които ще повишат удовлетвореността по отношение качеството на услугите и доверието в компанията на клиентите ни, завърши изпълнителният директор на „Софийска вода”./ speshno.info

Новината може да бъде споделяна под лиценза
Creative Commons - Attribution (CC-BY), версия 2.5

Bulgarian TOP 0 1 2 3 4 5